Verloopt uw paspoort of identiteitsbewijs binnenkort?

Dit jaar verlopen er in heel Nederland veel meer paspoorten en identiteitsbewijzen dan normaal. Dit zorgt voor extra veel aanvragen in reisdocumenten. Daarom organiseren we van 27 tot en met 31 mei een actieweek: inwoners die een reisdocument hebben dat binnenkort verloopt kunnen langskomen om een nieuw reisdocument aan te vragen. 

Inwoners worden opgeroepen niet te lang te wachten met het aanvragen van hun nieuwe reisdocument om een lange wachttijd te voorkomen. Tijdens de actieweek is het gemeentehuis extra vaak én ‘s avonds geopend. Daarbij wordt het gemeentehuis omgetoverd in een tropische vakantiebestemming, compleet met ijskoude versnapering. 

Tijdens de actieweek bent u welkom van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur - 16.30 uur of van 18.00 uur - 20.00 uur en op vrijdag van 9.00 - 12.30 uur. Wel is het nodig om een afspraak te maken. Een afspraak maakt u hier

Een nieuw reisdocument kan natuurlijk ook aangevraagd worden na de actieweek. Dan gelden de normale openingstijden weer.