WhatsApp ons

Heeft u een vraag en wilt u graag contact met ons? U kunt dan gebruik maken van WhatsApp. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.30 uur. Binnen 1 werkdag ontvangt u een reactie op uw bericht.

WhatsApp met ons!

Stuur ons géén persoonlijke gegevens via WhatsApp, zoals uw bankrekeningnummer, BSN of foto’s van identiteitskaarten of paspoorten. Is het toch nodig om privacygevoelige informatie met ons te delen? Bel ons dan op telefoonnummer 14 0511 (zonder netnummer) of stuur ons een mail. Wij sturen u nooit ongevraagd een bericht via WhatsApp. Ontvangt u toch ongevraagd een bericht van ons? Reageer hier dan niet op en laat dit aan ons weten. Wij bewaren uw bericht maximaal 12 maanden.

Liever met ons bellen?

Dat kan natuurlijk ook. Voor telefonisch contact kunt u tijdens werkdagen bellen naar telefoonnummer 14 0511 (zonder netnummer).

Bereikbaarheid tijdens feestdagen

Wij zijn gesloten op Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Wij zullen op deze dagen ook niet reageren op berichten die wij via WhatsApp ontvangen.