Laten we samen van Tytsjerksteradiel een plek maken waar het voor iedereen fijn wonen en werken is, een inclusieve gemeente. Hoe je er ook uitziet, of je een beperking hebt, òf en zo ja, welk werk je doet, wat je seksuele voorkeur is, je gender, welke leeftijd of religie je hebt, waar je vandaan komt en of je veel of weinig geld hebt, jij hoort erbij!

Het Beste Idee van TD

Heb je een goed idee dat zorgt voor verbinding in je buurt of omgeving? Laat het ons weten via onze Denk Mee-site! Hier kun je ook meer lezen over Het Beste Idee van TD. 

Ga naar onze Denk-mee site

Voor de beste ideeën is een bedrag van € 500 tot € 5.000 beschikbaar om het ook echt te kunnen uitvoeren! Bekijk de subsidieregeling en alle voorwaarden.

Tytsjerksteradiel als inclusieve gemeente

De gemeente Tytsjerksteradiel is bezig om inclusie-beleid te maken. Dat is een manier van denken en werken waarbij we verschillen tussen mensen omarmen. Hiermee willen we een gemeente creëren waar participatie, toegankelijkheid en respect voor diversiteit centraal staan. In 2023 is Tytsjerksteradiel bovendien regenbooggemeente geworden.

Hoe werkt het?

Subsidie aanvragen voor jouw idee

Gebruik de knop "Ga naar onze Denk-mee site" om subsidie voor jouw idee aan te vragen.

Subsidieregeling

Bekijk de Subsidieregeling Het Beste Idee van TD 2024 voor alle voorwaarden rondom de subsidie.

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 14 0511 of e-mail hetbesteidee@t-diel.nl.