Maak een afspraak met de Energieadviseur

Wilt u uw huis duurzamer maken? Door bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp te plaatsen? Of uw huis isoleren? Maar weet u niet goed hoe te beginnen? Maak dan een afspraak met de Energieadviseur voor een onafhankelijk advies.

Onafhankelijk advies 

De Energieadviseur komt bij u thuis. De Energieadviseur bespreekt met u hoe u het beste stappen kunt nemen om uw woning te verduurzamen. Tijdens dit bezoek kunt u vragen stellen aan de Energieadviseur. Na het bezoek ontvangt u een rapport met daarin tips en adviezen die voor uw situatie gelden. De Energieadviseur is onafhankelijk en werkt niet voor een leverancier of isolatiebedrijf en verkoopt geen energiebesparende maatregelen. 

Advies aanvragen 

Vraag een adviesgesprek aan

De eigen bijdrage is € 35. Zolang de voorraad strekt. 

Duurzaam Bouwloket 

Samen met de gemeente en lokale bedrijven werkt het Duurzaam Bouwloket aan het duurzamer maken van  woningen en bedrijven. Het Duurzaam Bouwloket geeft onafhankelijk advies over energiebesparing en aardgasvrij  maken van woningen en bedrijven.

Gratis Woningplanner 

Op Duurzaambouwloket.nl vindt u bespaartips en adviezen over verschillende maatregelen. En ook  informatie over subsidies, leningen en nationale regelingen. Op deze website kunt u ook een gratis Woningplanner doen. Zo ziet u in 2 minuten wat voor u de mogelijkheden zijn om uw energieverbruik te verlagen. 

Voor al uw vragen 

U kunt bij het Duurzaam Bouwloket terecht voor al uw vragen. Dit kan via Duurzaambouwloket.nl of per telefoon: 0511 - 20 8001