Onze arbeidsvoorwaarden

Nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben? Lees dan snel verder!

Leren en ontwikkelen

We vinden jouw ontwikkeling en groei belangrijk! Daarom bieden wij al onze collega's de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en hun kennis up-to-date te houden met onze online leerplatform: De 8KTD Akademy.

En hoe gemakkelijk is het als je dat gewoon kunt doen op het moment dat het jou uitkomt, thuis of op je werkplek. De 8KTD Akademy zit boordevol fantastische e-learnings, microlearnings, video's en artikelen. Er is letterlijk voor iedereen iets te vinden. Je vindt honderden mogelijkheden online om jezelf te verbeteren of om handige tips en tricks op te doen. Of je nu kiest voor een uitgebreide training of een supersnelle microlearning de mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast ons online leeraanbod, kun je het hele jaar volop trainingen, workshops en cursussen incompany volgen bij ons. Ook organiseren we in samenwerking met andere collega's leuke thema weken, zoals de Week van de Dienstverlening, maand van de Vitaliteit, summer school en training je collega week.

Flexibel werken

Als jouw werk het toelaat, kun je flexibel werken. Dat betekent dat je werkt waar het op dat moment het beste uitkomt; op kantoor om samen te werken of thuis waar je geconcentreerd kunt werken. Jij maakt deze keuze in overleg met je leidinggevende en je collega’s van je team.

Als werkgever hebben wij de zorgplicht voor een veilige en gezonde werkplek voor medewerkers. Daarom faciliteren wij thuiswerken door het aanbieden van ergonomisch instelbaar bureau en bureaustoel. En natuurlijk krijg je ook een laptop met muis, oplader en tas, een smartphone, een beeldscherm en toetsenbord.

We bieden ook

We hebben nog veel meer interessante arbeidsvoorwaarden. Hierbij enkele voorbeelden (per 2-1-2023):

  • 50,4 uur bovenwettelijke vakantieuren (bij een 36-urige werkweek of naar rato).
  • 144 uur wettelijk verlof (bij een 36-urige werkweek of naar rato).
  • Thuiswerkvergoeding € 3 per dag (netto).
  • Salaris tabel cao (pdf).
  • 17,05% Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget, te gebruiken voor extra (zorg)verlof, opleiding of als extra inkomen.
  • 187 vakantie uren kopen met IKB.
  • Tegemoetkoming in kosten zorgverzekering. € 296 voor werknemers met een salaris lager dan of gelijk aan het maximum van salarisschaal 6.  €168 voor werknemers met een hoger salaris dan salarisschaal 6.
  • Onkostenvergoeding van € 350 (netto).
  • Deelname aan ABP-pensioenfonds.