Oplaadpunten voor elektrische auto's

Wij stimuleren duurzaam rijden en daarom zorgen wij voor oplaadpunten voor elektrische auto’s. Op verschillende plekken in de gemeente zijn al oplaadpunten voor elektrische auto’s. Kijk voor oplaadpunten in de gemeente op Laadpaalnodig.nl. Door de toename van het aantal elektrische auto’s zijn deze steeds vaker bezet. Daarom helpen wij graag mee aan het plaatsen van nieuwe oplaadpunten.

Vraag een oplaadpunt aan

Heeft u een elektrische auto en kunt u deze niet op uw eigen terrein parkeren en opladen? Dan kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Dit geldt ook voor bedrijven die gebruik moeten maken van de openbare ruimte om te kunnen parkeren. Een openbaar oplaadpunt kunt u aanvragen via Laadpaalnodig.nl.

Geschikte plaats

Wij zoeken met beheerder Total Energies in de omgeving van uw huis of bedrijf een geschikte plaats voor een oplaadpunt, het liefst binnen 250 meter van uw woning of bedrijf. Hierbij houden we rekening met het gebruik van de openbare ruimte door alle inwoners.

Voor iedereen

Wanneer een oplaadpunt in de openbare ruimte staat, is deze door iedereen te gebruiken. Ook als u de aanvraag hebt gedaan.