Marja Severs-Zonderland

Home > Trouwambtenaren > Marja Severs-Zonderland

Marja Severs-Zonderland

In de eerste plaats: gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Of je trouwdag de mooiste dag van jullie leven wordt, dat weet ik niet. Maar samen met jullie wil ik er mijn best voor doen om van het officiële gedeelte iets te maken, dat bij jullie past.

Trouwen is een stap die je weloverwogen zet, eentje die alle aandacht verdient. Vooral als je niet in de kerk trouwt, dan is het burgerlijk huwelijk dè ceremonie waar het om draait. Samen met jullie bereid ik dit voor. Wat willen jullie wel? Wat willen jullie niet? In de toespraak, die ik schrijf op basis van wat jullie mij vertellen, is ruimte voor een traantje, maar zeker ook voor een lach. Humor vind ik belangrijk tijdens de huwelijksvoltrekking, maar op het moment van het ja-woord zijn we serieus. Ik houd van een ontspannen en ongedwongen sfeer en als er kinderen zijn vind ik het leuk om die bij de gebeurtenis te betrekken. Tenslotte is het ook voor hen een bijzondere dag.

Ik maak een persoonlijke toespraak voor jullie. Nederlands of Fries? Kort of iets langer? Formeel of ongedwongen? De keus is aan jullie! Samen maken we er een mooie ceremonie van waar jullie hopelijk met veel plezier aan terug zullen denken.


Contact opnemen

Is dit de Babs van jullie eerste voorkeur en hebben jullie de digitale melding afgerond? Dan kunnen jullie nu contact opnemen met deze Babs.

Kiezen jullie voor een gratis tijdstip? Dan hoeven jullie geen contact op te nemen met een Babs, er wordt dan door de gemeente een ambtenaar aan jullie toegewezen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 2170 6925
E-mailadres: m.severs@8ktd.nl

Trouwen in Tytsjerksteradiel

Wil je informatie over trouwen of een geregistreerd partnerschap in de gemeente Tytsjerksteradiel? Wij hopen dat je op deze website alle antwoorden op je vragen vindt.

Als dat niet lukt kun je het reactieformulier invullen of bellen naar telefoonnummer 14 0511.