Energie(k) Loket

Home > Bij mij thuis > Energie(k) Loket

Energie(k) Loket

Het Energie(k) Loket is er voor alle inwoners van de gemeente Tytsjerksteradiel die meer willen weten over het energiezuiniger maken van hun (eigen) woning. In het loket werken een tiental gespecialiseerde bedrijven samen. Ook de Rabobank is met informatie over financiering aan het loket gelieerd. Het loket bevindt zich in het gemeentehuis in Burgum.

Woning (ver)kopen?

Het energie(k)loket werkt nauw samen met de makelaars in Tytsjerksteradiel. Bij de (ver)koop van een woning is het (onder zeer gunstige condities) mogelijk om een onafhankelijke energiekeuring te laten doen. Het keuringsrapport legt eenvoudig uit hoe er bij de te (ver)kopen woning energiewinst te halen is. Want bij wisseling van eigenaren komt een woning tijdelijk leeg te staan: een uitstekend moment om de woning ook meteen goed te isoleren! 
Want de investering kan, in meerdere opzichten, nagenoeg altijd uit. Bovendien is de bank in principe graag bereid om bij een goed ge├»soleerde woning meer hypotheek te verstrekken.

Deskundig advies

Bij het energie(k)loket kunt u informatie krijgen over subsidie- en financieringsregelingen of een onafhankelijk bouwadvies. De offertes van de deelnemende bedrijven zijn vrijblijvend. Het doel is energie(kosten) te besparen en het wooncomfort te vergroten.
Let op! Een aanvraag om een bouwkundige Quick Scan van uw woning kost 99 euro. Een niet te missen kans om erachter te komen waar in uw woning winst te halen is!

Openingstijden

Het Energie(k) Loket, aan de balie Bouwen en Wenjen, is op afspraak geopend. Telefonisch kunt u contact opnemen met de consulent, Willem Bil: 06-20620841 of een email sturen naar info@energiek-loket.nl

Meer informatie

Alle informatie over het Energie(k) Loket en de Quick Scan kunt u vinden via energieloket.net.