Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Hier kunt u lezen welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Wegwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers)hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Wegwerkzaamheden en stremming doorgaande weg Tytsjerk

  De doorgaande weg van Tytsjerk binnen de bebouwde kom is aan onderhoud toe en daarom is de weg afgesloten van 28 oktober tot uiterlijk 29 november.

  Lees verder
 • Stremmingen door werkzaamheden aan rondweg N355 Hurdegaryp

  In verband met de aanleg van de spooronderdoorgang bij Hurdegaryp is donderdag 12 september de rondweg (N355) bij Hurdegaryp van 9.00 uur tot 24.00 uur volledig afgesloten voor het verkeer uit beide richtingen. Van 10 september om 19.00 uur tot 13 september om 17.00 uur is ook de Rijksstraatweg afgesloten. Daarna is de onderdoorgang gedeeltelijk open voor verkeer naar Hurdegaryp.

  Lees verder
 • Doorgaande weg Tytsjerk

  Op maandag 6 mei presenteerden we in dorpshuis Yn ’e Mande de plannen voor de doorgaande weg in Tytsjerk. Wellicht was u bij deze avond aanwezig. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de uitkomsten van de avond en de verdere gang van zaken. 

  Lees verder
 • Werkzaamheden aan de Nieuwe Straatweg in Gytsjerk

  Binnenkort starten we met de werkzaamheden aan de Nieuwe Straatweg / Kaetsjemuowei in Gytsjerk. De weg is toe aan onderhoud en krijgt daarom nieuwe bestrating.

  Lees verder
 • Noordersingel gaat op de schop 

  De gemeente Tytsjerksteradiel pakt de Noordersingel aan. Om wateroverlast te  verminderen vervangen we het bestaande riool en leggen we een nieuw regenwaterriool aan. Daarnaast krijgt de weg een nieuwe inrichting. 

  Lees verder
 • Stationskwartier Hurdegaryp

  Tijdens een inloopbijeenkomst op 25 januari 2018 hebben gemeente Tytsjerksteradiel en provincie Fryslân het voorlopig ontwerp voor het nieuwe Stationskwartier gepresenteerd aan de inwoners van Hurdegaryp. Het stationsgebied wordt ingericht als pleinruimte.

  Lees verder
Archief

Contact opnemen

Raadhuisweg 7
9251 GH Burgum (adres en route)

gemeente@t-diel.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!
06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Suggesties voor verbeteringen van deze website?