Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Hier kunt u lezen welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Wegwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers)hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Werkzaamheden Prinses Margrietkanaal in Wetter en Willepark

  Maandag 2 maart zijn de werkzaamheden gestart om de damwand in het Wetter en Willepark in Burgum te vervangen. De bestaande damwand wordt grotendeels vervangen door stortsteen.

  Lees verder
 • Werkzaamheden herinrichting stationskwartier Hurdegaryp van start

  Aannemer C. van den Adel is begonnen met de (voorbereidende) werkzaamheden voor de herinrichting van het stationskwartier Hurdegaryp. Tijdens de werkzaamheden worden huidige routes voor fietsers, voetgangers en auto’s tijdelijk verlegd. Verder worden tijdelijke parkeermogelijkheden aangewezen voor bezoekers van het station.

  Lees verder
 • Wegwerkzaamheden en stremming N361 Gytsjerk

  De N361 ter hoogte van Gytsjerk is van dinsdag 5 november 06.00 uur t/m vrijdag 8 november 19.00 uur afgesloten. Er worden in deze periode voorbereidingen getroffen voor de aanleg van een faunapassage. Autoverkeer kan daarom geen gebruik maken van de autoweg.

  Lees verder
 • Doorgaande weg Tytsjerk

  Op maandag 6 mei presenteerden we in dorpshuis Yn ’e Mande de plannen voor de doorgaande weg in Tytsjerk. Wellicht was u bij deze avond aanwezig. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de uitkomsten van de avond en de verdere gang van zaken. 

  Lees verder
 • Werkzaamheden aan de Nieuwe Straatweg in Gytsjerk

  Binnenkort starten we met de werkzaamheden aan de Nieuwe Straatweg / Kaetsjemuowei in Gytsjerk. De weg is toe aan onderhoud en krijgt daarom nieuwe bestrating.

  Lees verder
 • Noordersingel gaat op de schop 

  De gemeente Tytsjerksteradiel pakt de Noordersingel aan. Om wateroverlast te  verminderen vervangen we het bestaande riool en leggen we een nieuw regenwaterriool aan. Daarnaast krijgt de weg een nieuwe inrichting. 

  Lees verder
 • Stationskwartier Hurdegaryp

  Tijdens een inloopbijeenkomst op 25 januari 2018 hebben gemeente Tytsjerksteradiel en provincie Fryslân het voorlopig ontwerp voor het nieuwe Stationskwartier gepresenteerd aan de inwoners van Hurdegaryp. Het stationsgebied wordt ingericht als pleinruimte.

  Lees verder
Archief