Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Hier kunt u lezen welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Wegwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers)hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Doorgaande weg Tytsjerk

  Op maandag 6 mei presenteerden we in dorpshuis Yn ’e Mande de plannen voor de doorgaande weg in Tytsjerk. Wellicht was u bij deze avond aanwezig. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de uitkomsten van de avond en de verdere gang van zaken. 

  Lees verder
 • Tunnel Sigerswâld afgesloten in verband met onderhoud

  Door onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt bij de tunnel in Sigerswâld is de tunnel momenteel afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de tunnel.

  Lees verder
 • Werkzaamheden aan de Nieuwe Straatweg in Gytsjerk

  Binnenkort starten we met de werkzaamheden aan de Nieuwe Straatweg / Kaetsjemuowei in Gytsjerk. De weg is toe aan onderhoud en krijgt daarom nieuwe bestrating.

  Lees verder
 • Noordersingel gaat op de schop 

  De gemeente Tytsjerksteradiel pakt de Noordersingel aan. Om wateroverlast te  verminderen vervangen we het bestaande riool en leggen we een nieuw regenwaterriool aan. Daarnaast krijgt de weg een nieuwe inrichting. 

  Lees verder
 • Werkzaamheden aan de N361 de werkzaamheden aan de N361 tussen Dokkum en de aansluiting met de N355 bij Ryptsjerk

  Binnenkort wordt er door de provincie op verschillende plekken aan de N361 gewerkt. Lees meer over de planning en de werkzaamheden in de nieuwsbrief van de provincie. 
   

  Lees verder
 • Stationskwartier Hurdegaryp

  Tijdens een inloopbijeenkomst op 25 januari 2018 hebben gemeente Tytsjerksteradiel en provincie Fryslân het voorlopig ontwerp voor het nieuwe Stationskwartier gepresenteerd aan de inwoners van Hurdegaryp. Het stationsgebied wordt ingericht als pleinruimte.

  Lees verder
Archief

Contact opnemen

Raadhuisweg 7
9251 GH Burgum (adres en route)

gemeente@t-diel.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!
06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Suggesties voor verbeteringen van deze website?