Vergunningen en bekendmakingen

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Vergunningen en bekendmakingen

Vergunningen en bekendmakingen

Op www.overheid.nl vindt u alle bekendmakingen van de gemeente: bestemmingsplannen, aangevraagde en verleende vergunningen en bijvoorbeeld meldingen van evenementen.

Overzicht bekendmakingen

Via www.overheid.nl kunt u alle bekendmakingen van Tytsjerksteradiel van de afgelopen tijd bekijken.

Vergunningen IPPC-installaties

Naar aanleiding van Europese regelgeving zijn bedrijven aangewezen die zeer milieubelastend kunnen zijn. Zulke dergelijke bedrijven worden IPPC-installaties genoemd. De gemeente Tytsjerksteradiel heeft de FUMO opdracht gegeven om de vergunningen van de bestaande IPPC-bedrijven elektronisch beschikbaar te maken op haar website https://www.fumo.nl/over-de-fumo/publicaties/ippc-installaties-gemeenten.html.

E-mailservice

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van de bekendmakingen in uw omgeving? Dan kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice. U ontvangt dan automatisch een e-mail wanneer er meldingen zijn over het door u opgegeven gebied.Ga naar de website overheid.nl en ontvang berichten over uw buurt

U kunt zich hier meerdere keren aanmelden. Dit kan handig zijn voor als u bijvoorbeeld van de verschillende soorten bekendmakingen een groter of kleiner gebied rondom uw huis of bedrijf wilt aangeven. Bijvoorbeeld vergunningen alleen binnen 500 meter van uw woning en bekendmakingen voor het hele dorp.

App voor Android of iOS

Met de Officiƫle Bekendmakingen-app kunt u dagelijks de gepubliceerde officiƫle bekendmakingen overzichtelijk raadplegen in de vorm van een digitale krant. Het gaat hierbij om alle publicaties uit de Staatscourant, het Staatsblad, het Tractatenblad, het Gemeenteblad, het Provinciaal Blad en het Waterschapsblad. Ook zijn er verschillende parlementaire documenten beschikbaar. U kunt zelf kiezen welke publicaties u wilt ontvangen.

De app voor Android kunt u gratis downloaden in de Play store. Een versie voor Apple kunt u in de Apple Store downloaden.