Oranje boven, oranje binnen

Home > Inwoners > Actueel > Nieuws > Oranje boven, oranje binnen

Oranje boven, oranje binnen

Koningsdag ziet er door de coronacrisis dit jaar anders uit. Geen Koningsspelen, vrijmarkten, feestjes en gezamenlijke activiteiten. Dat betekent niet dat we de verjaardag van de Koning dit jaar overslaan. We vieren het alleen op een andere manier. Koningsdag wordt dit jaar Woningsdag!

Blijf thuis en wees creatief met Koningsdag in eigen huis

Koningsdag thuis vieren is misschien niet zo leuk als de verjaardag van onze Koning vieren met vrienden op een groot feest met livemuziek of met uw gezin naar een vrijmarkt. Toch kunt u er thuis ook iets leuks van maken. Dus hang de vlag uit, versier uw huis, ga verkleed maar vier het thuis. Wees creatief. Feit is dat u deze Koningsdag in ieder geval niet meer vergeet. Maak er daarom iets moois van!

Koningsdag wordt Woningsdag

De Oranjebond heeft een alternatieve Koningsdag bedacht: Woningsdag. Zing om 10.00 uur samen met 17 miljoen Nederlanders het Wilhelmus. En hef om 16.00 uur gezamenlijk het glas op onze Koning. Ook kunt u om 10.10 uur op tv kijken naar een terugblik op voorgaande Koningsdagen. Het complete programma vindt u op de website van de Oranjebond.