Avond4daagse dit jaar in aangepaste vorm

Home > Inwoners > Actueel > Nieuws > Avond4daagse dit jaar in aangepaste vorm

Avond4daagse dit jaar in aangepaste vorm

Ondanks de coronacrisis kan de Avond4daagse ook dit jaar, in aangepaste vorm, doorgaan. De verschillende organiserende instanties hebben de handen ineen geslagen en komen nu met een alternatief onder de naam 'Avond4daagse - Home Edition'. Deze alternatieve 4daagse vindt plaats van 15 juni tot en met 31 augustus.

Wat is Avond4daagse - Home Edition?

In de periode tussen 15 juni en 31 augustus kunnen kinderen hun eigen Avond4daagse lopen. Ze lopen hun eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment en met een eigen afstand. Zo wil de organisatie voorkomen dat het te druk wordt. Wanneer de deelnemer de verschillende afstanden heeft gelopen, ontvangt hij/zij de Avond4daagse-medaille thuis. Via de app E-Routes kan er gekozen worden uit verschillende wandelroutes in de buurt.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op de website www.eroutes.nl/avond4daagse. Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €5 per per persoon. Iedere deelnemer krijgt voor dit bedrag toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 - 5 - 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website. Of bekijk de bijgevoegde flyer met meer informatie onderaan deze pagina.

Documenten: