gemeenten Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Benodigde opleiding: MBO+

Dienstverband: Vast/Fulltime

Aantal uren per week: 32-36 uur per week


Laat jouw expertise het landschap van Friesland vormgeven!

Het verhaal

In het landschap van Friesland, waar de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel hun eigen unieke verhalen weven, staat verandering op de horizon. De naderende invoering van de Omgevingswet in 2024 brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. Midden in deze transformatie is er een speciale plek voor een Casemanager Vergunningverlener die zich wil verdiepen in bouw en ruimtelijke initiatieven. Dit is jouw kans om een blijvende impact te maken in een domein dat voortdurend evolueert.

Jouw rol in ons verhaal

Als Casemanager Vergunningverlener met een specialisme bouwen, ben je het kompas in de wereld van vergunningen en bouwregelgeving. Je duikt in de verhalen achter de bouwaanvragen, begrijpt de dromen van onze inwoners en helpt deze te realiseren binnen de kaders van de wet. Je bent niet alleen de expert die de technische details kent, maar ook de vertrouwenspersoon die inwoners begeleidt door het complexe proces van vergunningaanvragen. Samen met diverse teams en partners zorg je ervoor dat de gemeentelijke visie tot leven komt in elk bouwproject.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een gedreven professional met ervaring in het case-management, het verlenen van omgevingsvergunningen en het begeleiden van ruimtelijke initiatieven.

Iemand die:

  • Beschikt over Mbo+/Hbo werk- en denkniveau met een specialisatie bouwen.
  • Minimaal 2 jaar ervaring heeft in vergelijkbare functie.
  • Je hebt aantoonbare affiniteiten met het omgevingsrecht. Afgeronde opleidingen ABW-1 en ABW-2 zijn een pre. Mocht je deze opleidingen niet hebben, dan ben je bereid hierin te investeren.
  • Je voldoet bij voorkeur aan de Wabo-Kwaliteitscriteria deskundigheidsgebied 2 en kunt dat aantonen met een EVC/EVP. Indien nodig ben je bereidt een EVC op te laten stellen;
  • Positief staat tegenover de Friese taal en deze bij voorkeur begrijpt.

Wat bieden wij jou?

Bij ons stap je niet zomaar in een functie; je wordt onderdeel van een verhaal dat zich ontvouwt tussen de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Terwijl je werkt aan het versterken van onze registraties, zorgen wij voor jou. Met een competitief salaris (functieschaal 9, cao samenwerkende gemeentelijke organisaties, salarispeil 2 januari 2023 max. € 4.537,-), een Individueel Keuze Budget (IKB) en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zorgen we ervoor dat jouw groei hand in hand gaat met die van onze gemeenten. 

Solliciteer nu

Ben je klaar om deel uit te maken van ons verhaal? Stuur dan jouw motivatie en cv. Binnen drie werkdagen na je sollicitatie heb je al bericht van ons! De vacature blijft open tot we de perfecte kandidaat hebben gevonden.


Wil je meer weten?

Voor verdere informatie over de functie kun je terecht bij:
Patrick van der Ven Teamleider Vergunningen
0646171270
p.vanderven@achtkarspelen.nl

Voor informatie over sollicitatieprocedure en de rechtspositie kun je terecht bij :
HRM
140511
infohrm@t-diel.nl


Online solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar: sollicitaties.063991@sollicitaties.werkeninfriesland.nl
We lezen graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.
Sollicitaties moeten uiterlijk 31-12-2023 binnen zijn.

Solliciteer